Jin Shin Jyutsu in de praktijk

Makkelijker kunnen meebewegen met de stroom van het Leven.

Ik ben er een voorstander van, dat mensen zichzelf kunnen helpen. Door een cursus te volgen heeft u voor de rest van uw leven, de tools in eigen handen, om uw welzijn en gezondheid in het dagelijks leven te ondersteunen.

Hoe kan Jin Shin Jyutsu toegepast worden ?

Tijdens de cursus leert en ervaart u, hoe u uw vingers en handen kunt gebruiken om de stroom van energie te beinvloeden. De handen en vingers plaatsen we op de kleding. Stroom heeft een richting, zo ook de energie beweging in ons lichaam. Handen op het lijf helpt en nodigt uit, om de stroom in beweging te laten komen. Ik neem praktische toepassingen met u door en geef uitleg hoe u thuis aan de slag kunt gaan.

Gepland voor 2021:

cursussen Zelfhulp 1 ;

1 dag van 6 uur (3 uren voor en 3 uren na de lunch) voor 85 euro ex btw, inclusief lesboek 1 en A4 kaart VES. Graag zelf een lunch meenemen. Voor thee wordt gezorgd.

Wilt u liever een behandeling?

Indien u liever even wilt ‘proeven’ aan wat Jin Shin Jyutsu is, of gewoon ontspanning en verlichting verlangd, dan kunt u ook voor een behandeling komen. De behandeling wordt liggend op een tafel uitgevoerd (eventueel zittend op een stoel, indien dit noodzakelijk voor u is).

De behandeling wordt verzorgd op de kleding.

1 uur 65 euro , BTW vrij

Voor meer informatie over de cursus en/of een afspraak:

Francisca Smit,

Bel of sms: 06 22269786 (geen whatsapp)

Of mail     : oostersperspectief (at) gmail.com