Corona beleid

23 augustus 2020 0 Door Francisca

Shiatsu behandeling:

Blijf thuis indien jij of een van je gezinsleden symptomen hebt van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. Je wordt geacht je afspraak te annuleren of contact met mij op te nemen om dit te bespreken.
Tot nader order worden deze annuleringen je, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.

Was thuis je handen en voeten, en ga nog even naar toilet. Neem schoon gewassen loszittende kleding mee. In de praktijk kunt u zich omkleden. Neem een eigen (grote) handdoek mee om op te liggen.

Bij binnenkomst de handen wassen. Contact van gezicht tot gezicht wordt tijdens de behandeling zoveel mogelijk vermeden. Voor en na de behandeling houden wij 1,5 meter afstand. Indien u graag wilt, kan ik een (niet medisch) mondkapje dragen.